• The Gang

    To FAMO-oplevelser vil aldrig være ens. Det afspejles blandt andet i de højt professionelle team bag hver FAMO-restaurant, som sætter deres personlige præg på restauranterne. Vi glæder os til at byde dig velkommen til FAMO-familien, om det er til en enkel pasta eller den fulde menu. Uanset hvad, vil din aften på FAMO være fyldt med masser af smag, et vidunderligt kaos og ikke mindst et højlydt "buonasera".

  • Missionen

    Missionen har været klar fra starten, og er det stadig i dag ti år efter. FAMO vil skabe rammerne for en omfavnende middag: et måltid som får vores gæster til at slappe af og lade sig både forføre og overraske af kokkenes kreationer. Når du får en klassisk spaghetti med pesto hos FAMO, er pastaen hjemmelavet, og pestoen er spækket med friske basilikumblade – smagseksplosionen tager dig på en rejse til Italien tur, retur.

  • Måltidet

    Hos FAMO ønsker vi at skabe rammerne for et italiensk måltid, hvor alle elementer, lige fra de friske italienske råvarer og de skønne vine, til den uformelle afslappede og professionelle betjening, skal forme din aften og være med til skabe en hyggelig og livlig atmosfære. Vores mål er, at få dig til at føle dig hjemme og samtidig tage dig med på en rejse rundt i det italienske smagsunivers.

  • Historie

    Siden 2005, da FAMO for første gang slog dørene op, har den stået på italiensk kogekunst som indehaveren Fabbios egen mor ikke kunne gøre meget bedre selv. Det var Morten og Fabbio, der i sin tid fik ideen til at vove sig ud i et mere rustikt og hjemligt koncept. Siden da er FAMO blevet til tre restauranter, som ligger spredt ud over København.
    I 2014 blev Morten og Fabbio enige om at lade deres veje skille, og Fabbio er nu ene indehaver af alle tre FAMO-restauranter.

next