• Hos FAMO

  For at gøre det hele nemmere for dig.
  Har vi en fast menu, som skifter dagligt. Konceptet er bygget op omkring et traditionelt italiensk måltid med antipasti, primi, secondo og dolce.

  Antipasti hos FAMO er noget helt for sig selv – det kan være alt lige fra crostino med baccalà, vitello med salsa verde, trippa alla romana eller syltet peberfrugt med kapers, hvidløg og persille.
  Primi kan være vores hjemmelavede pasta eller kokkens yndlingssuppe, som du ikke selv kan lave den. Secondo gør dig mæt og dolce gør dig glad. Husk din gode appetit!

 • Tag FAMO med hjem

  FAMO får skønne råvarer leveret direkte fra Italien, og kokkene har frit spil til at kreere en fuldendt FAMO-middag til dig – enten som take away eller som catering til større arrangementer.
  Kontakt os for nærmere info via famo@famo.dk eller metro@famo.dk

 • Råvarerne

  På FAMO ønsker vi at give dig unikke smagsoplevelser kreeret af friske italienske grøntsager, som normalt ikke finder vej til de danske køkkener.
  Vores kokke har stor viden og lidenskabelig interesse for italiensk madkultur, og de elsker at trylle retter frem af de skønne råvarer.

  FAMO magi

  Trylleriet kommer især til udtryk i regnen af antipasti. Vi ønsker at berige og forføre dig med et vaskeægte FAMO-måltid skabt af friske råvarer af bedste kvalitet, og vi håber at introducere dig for mange forskellige råvarer: En blæksprutte er ikke bare en blæksprutte, men kan både være den ottearmede polpo, den tiarmede seppie og de helt små moscardini.

 • Madlavningskursus

  Hvis du brænder for at få et indblik i den italienske køkkenkultur og komme helt tæt på, har du mulighed for at deltage i vores madlavningskurser. De kan finde sted enten på FAMO Metro eller hjemme hos dig – du bestemmer!
  Kontakt os på tlf.+45 33 22 19 13
  eller via e-mail adm@famo.dk

next